vrijdag 28 december 2012

De top 100 aller Tilburgers

Op 30 December is het dan zover, na maanden van voorbereiding, promotie en stemmen werven wordt de Top 1000 aller Tilburgers live uitgezonden vanuit Café Karel in Tilburg. Voor Radio MagnifiQue en tilburgers.nl een belangrijke dag..

De spanning loopt waarschijnlijk al flink op bij de crew van Radio MagnifiQue en tilburgers. Ongeveer een jaar geleden begonnen zei met het organiseren van de Top 1000 Aller Tilburgers. Tot en met kerstavond 2012 heeft iedereen zijn of haar lijstje kunnen opgeven via tilburgers.nl. Op 30 December worden de beste 100 platen live gepresenteerd vanuit Café Karel op de heuvel in Tilburg.

In de afgelopen maanden is er veel gebeurd rondom de Top1000 Aller Tilburgers zo ging Radio presentator Erik van Vliet op clubtour om daar plaatjes te draaien en de top 1000 te promoten. Ook zijn er door de gehele stad flyers en posters verspreid en zijn er diverse persberichten uitgegeven over het mediaspektakel in Café Karel. Ook omroep Tilburg waarbij Radio MagnifiQue zit aangesloten heeft via meerdere wegen promotie gemaakt voor de top 1000, ook zei zijn de 30ste aanwezig in Café Karel.

De uitzending zal starten om 12:00 en zal doorgaan tot 22:00, gedurende de hele dag zal een team van Radio MagnifiQue zorgen voor een interessante uitzending met diverse live optredens. Om 22:00 zal de uitzending eindigen en dan is er tijd voor een veelbelovende afterparty met de band MarasQuin.

30 December is een veelbelovende dag voor alle Tilburgers, iedereen is welkom om gratis de live-uitzending bij te wonen in Café Karel op de Heuvel!

Bas Oeijen