zondag 30 december 2012

LIVE top 1000 aller Tilburgers

Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt aan de LIVE uitzending van de top 1000 aller Tilburgers op Radio MagnifiQue. In café Karel aan de heuvel zijn vandaag al diverse optredens van artiesten geweest en inmiddels zijn de eerste 40 platen van de laatste 100 al weer gedraaid. Ondere andere lokale artiesten zoals Ferry van de Zande en Jacques Mees waren al aanwezig in de mobiele studio van MagnifiQue!


In de avond zullen meer artiesten op het podium van Café Karel staan en zal de hitlijst in stijl worden afgesloten met een knallende afterparty! Die afterparty zal bestaan uit live muziek door de band Marasquin die al jaren een begrip is in Tilburg en omstreken. Voordat het zo ver is zullen RK de veulpoepers ook een optreden weggeven en zal lokale rapper Ricardo het jaar 2012 verwerken in een rap wat uiteraard te beluisteren is op Radio MagnifiQue tussen 19:00 en 20:00.

Buiten het top 1000 spektakel is het vanmiddag in Café Karel ook nog een belangrijke dag voor Lokale omroep Tilburg Totaal en de radiotak Radio MagnifiQue. Vanaf 17:00 zullen zij samen verder gaan onder een nieuwe naam: Omroep Tilburg!

Wees nog welkom tot circa 01:00 in Café Karel om het zelf live mee te maken, radio kijken is zo saai nog niet!

Bas Oeijen
Presentatoren Sandro en Tom van Radio MagnifiQue