maandag 22 april 2013

Cast Musicals Gone Mad bekend!


Zelden was het musicalaanbod in Nederland zo divers: terwijl in Scheveningen discononnen elke avond de pan uit swingen, wordt het publiek elders vermaakt met Oudhollandse matrozen, dansende rookworsten, opstandige weesmeisjes, acrobatische hoeren en de laatste snik van een levenslied zingende volkszanger. De jaarlijkse musicalparodie Musicals Gone Mad brengt ze allemaal samen in de voorstelling ‘Circus Theater’.


Het hooggeëerde publiek kan bij de vijfde editie van Musicals Gone Mad genieten van spannende acts, sensationele uitglijers, megalomane musicals, losgeslagen acteurs en andere wilde beesten. Net als vorig jaar, toen de crisis in theaterland en het niet doorgaan van de Johnny Kraaijkamp Musical Awards het scherpe randje van de voorstelling vormden, is het dit jaar in Circus Theater ook niet allemaal stalgeur en schone schijn.

De cast die dit jaar vrijwel alle musicals van het seizoen in één show zal spelen, bestaat uit Anne-Mieke Ruyten (Hema De Musical, Kinderen Geen Bezwaar), Michelle van de Ven (Aspects of Love, Next To Normal), Daniëlle Veneman (We Will Rock You, All Shook Up), Alessandro Pierotti (Daddy Cool, AVRO Junior Dance), Tony Neef (Annie, Miss Saigon) en Perry Dossett (Bubbling Brown Sugar, Five Guys Named Moe). Spreekstalmeester van het hele circus is Gerrie van der Klei (Annie, Moeder, Ik Wil Bij De Revue).

Via: Maxazine