woensdag 31 juli 2013

Jeroen Kant met 'De Lafaard Kapitein' op Theaterfestival Boulevard!

Liedschrijver Jeroen Kant presenteert op Theaterfestival Boulevard zijn nieuwe voorstelling ‘De Lafaard Kapitein’. Van 1 t/m 11 augustus zal de muzikant elke dag minstens 6 voorstellingen spelen in een heus scheepswrak.


Uitgesproken, recht in je gezicht en rauw op je dak als een roestig scheepswrak. De liedjes, verhalen en gedichten van Jeroen Kant gaan over op de klippen gelopen relaties, verdwaald zijn op zee en het verlangen naar thuis -­‐ hoe rot het daar ook mag zijn. Zonder een blad voor de mond te nemen loodst hij zijn publiek in ’De Lafaard Kapitein’ al predikend, zingend, lallend en dichtend door zijn charmant brakke wereld. Tragisch, komisch en poëtisch. IJzersterk, messcherp, bezield, eigenzinnig en volkomen origineel. In deze voorstelling speelt Jeroen o.a. liedjes van zijn gelijknamige album, welke afgelopen juni met lovende recensies werd ontvangen.
Vorig jaar stond Jeroen al zeer succesvol met zijn eenmansvoorstelling in een eigenhandig getimmerde saloon op Theaterfestival Boulevard. De pers sprak van “een onmiskenbaar groot talent”, er werden vergelijkingen gemaakt met Dimitri van Toren, Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot. Maar Jeroen Kant bleek boven alles zichzelf.

Via: Maxazine