maandag 1 juli 2013

Theatertour Ruth Jaccot 'A Lady on Stage' geannuleerd!

In mei brachten we het nieuws dat Ruth Jaccot haar succesvolle theatertour genaamd 'A Lady on Stage' een verlenging zou krijgen. Albert Verlinde Entertainment en Ruth Jaccot hadden besloten om de tournee te verlengen met 26 voorstellingen in 25 steden door heel Nederland. Dit vanwege de vele vraag vanuit theaters en het publiek. Niets blijkt minder waar, eerder deze week heeft het management van Ruth besloten om per direct alle voorstellingen te annuleren!

De trots. bij zowel de producent als bij Ruth om de voorstelling 'A Lady on Stage' te verlengen is dus maar van korte duur. De voorstellingen zijn begin deze week allemaal komen te vervallen omdat Ruth na de zomer geopereerd moet worden aan haar schouder. De revalidatie van deze operatie zou minimaal 6 tot 9 maanden duren waardoor Ruth niet op het podium kan staan. De voorstellingen worden niet verplaatst naar andere datums. De theaters zullen contact opnemen met de huidige kaarthouders om de gekochte tickets terug te nemen.

De website van Ruth Jaccot laat daarnaast weten dat Ruth zelf het betreurt dat haar meest persoonlijke show allertijden niet verlengt wordt. In deze voorstelling liet de zangeres het publiek een kijkje nemen in haar leven. Ze nam haar publiek mee langs de bijzondere momenten die ze in haar leven als solo artiest heeft gekend. Vele leuke maar ook pijnlijke momenten kwamen aan het licht in deze spraakmakende voorstelling.

- Lees de Theaterrecensie van deze voorstelling
- Lees het eerdere nieuwsbericht omtrent de verlenging