donderdag 5 september 2013

Hoofdrollen 'Grease - The Arena Spectacular' bekend!

Na het succes van ‘Peter Pan, The Never Ending Story’ brengt de Vlaamse producent Music Hall in het voorjaar van 2014 een nieuw ambitieus project naar Nederland: ‘Grease – The Arena Spectacular’! Het bekende verhaal van Danny, Sandy, de T-birds en Pink Ladies wordt gegoten in een hedendaagse, imposante arenaproductie. Donderdagmiddag werden de eerste castleden gepresenteerd aan de Nederlandse en Vlaamse pers in Antwerpen. Voor dit feel-good-spektakel wordt gebruik gemaakt van een internationale cast, waarin de Britse James Evans de rol van hunk Danny op zich neemt en Lorena Peril uit de Verenigde Staten de mooie Sandy gestalte geeft. ‘Grease – The Arena Spectacular’ is in Nederland te zien op 11 en 12 april 2014 in Ahoy Rotterdam en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Geen petticoats en vetkuiven dit keer, maar hippe, moderne looks en stoere tattoos. De productie geeft weer hoe ‘Grease’ eruit zou hebben gezien in het heden. Geef je helemaal over aan deze glimmende, spectaculaire show met grootse decors en internationaal toptalent. Herbeleef de magie van ‘Grease’ met zijn swingende choreografieën, ontwapende humor en natuurlijk de onmiskenbare hits! Een nostalgische update voor de ene, een nieuwe ontdekking voor de andere, kortom: ideaal voor de hele familie. Een absolute garantie dat je op het einde mee staat te swingen! “You’re the one that I want”, “Greased Lightning”, “Summer Nights” en “Hopelessly devoted to you”… Er bestaat geen film waarvan de liedjes zo bekend zijn en iedereen heeft wel gefeest op één van de vele nummers. Met John Travolta als Danny en Olivia Newton-John als Sandy zorgde de film voor uitverkochte bioscoopzalen en de ‘Grease’ hits stonden maandenlang in de top van de hitparades.

Voor ‘Grease – The Arena Spectacular’ worden kosten noch moeite gespaard, met een indrukwekkend internationaal creatief team, meer dan 40 zangers en dansers op  het podium, nieuwe muzikale arrangementen van de ‘Grease’-klassiekers door Nederlander Ad van Dijk en een echt werkend reuzenrad in de arena! Het verhaal van ‘Grease’ is zeer bekend, maar daarom niet minder meeslepend. De tieners Danny Zuko en Sandy Olsson worden verliefd op elkaar tijdens de zomervakantie. Maar als ze, zonder dat ze dit van elkaar weten, op dezelfde school terechtkomen, loopt niet alles van een leien dakje…

Via: Maxazine