vrijdag 4 oktober 2013

'Hij gelooft' in mij een jaar lang uitverkocht en nu verlengd tot en met maart 2014!


De musical over het leven van André Hazes speelt door tot en met maart 2014. Wegens overweldigende belangstelling hebben het DeLaMar Theater en Joop van den Ende Theaterproducties besloten de speelduur van ‘Hij Gelooft in Mij’ met drie extra maanden te verlengen.

De voorstelling, die oorspronkelijk maar zes maanden te zien zou zijn in het DeLaMar Theater, is nu voor de derde keer verlengd. Cast en orkest spelen sinds de allereerste try-out enkel voor uitverkochte zalen. Martijn Fischer en Chantal Janzen blijven tot en met maart 2014 het leeuwendeel van de voorstellingen spelen. De kaartverkoop voor de maanden in 2014 start vandaag om 16:00 via SEE Tickets, www.hijgelooftinmij.nl en via het DeLaMar Theater.

Ter ere van het eenjarig jubileum van ‘Hij Gelooft in Mij’ organiseren Joop van den Ende Theaterproducties en het DeLaMar Theater op dinsdag 5 november een benefietgala ten bate van het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds, in bijzijn van de families Hazes en van den Ende en speciale gasten van het Oranje Fonds. Kaarten voor dit benefiet zijn te koop via www.hijgelooftinmij.nl

BasOeijen.nl deed afgelopen jaar verslag van deze bijzondere musical. Lees de recensie!

Via: Maxazine