zaterdag 30 november 2013

Johan Derksen reikt eerste exemplaar kerst-cd Jersey Boys uit!

De hoofdrolspelers van Jersey Boys Tim Driesen (Frankie Valli), René van Kooten (Tommy DeVito), Dieter Spileers (Bob Gaudio) en Robbert van den Bergh (Nick Massi) ontvingen het eerste exemplaar van de kerst-cd ‘Seasons Greetings: a Jersey Boys Christmas’ uit handen van Johan Derksen. Afgelopen november nam de cast, in aanwezigheid van origineel Four Seasons bandlid Bob Gaudio via Skype, het nummer ‘Jingle Bell Rock’ op. Op de kerst-cd staan verder bekende kersthits, gezongen door Jersey Boys castleden uit internationale producties, met de herkenbare sound van Frankie Valli & The Four Seasons. De single is vanaf 10 december te downloaden via iTunes. In de maand december wordt ‘Jingle Bell Rock’ speciaal voor de kerstperiode als toegift in de show gezongen.Vier kerst bij Jersey Boys
Ter gelegenheid van de release van de Jersey Boys kerst-cd én de feestelijke decembervoorstellingen kan er vanaf 7 december een digitale Jersey Boys kerskaart verstuurd worden. Wie een digitale kerstkaart verstuurt via de Facebook pagina van Jersey Boys maakt kans om op tweede kerstdag aanwezig te zijn bij de voorstelling en mee te swingen met ‘Jingle Bell Rock’.

Jersey Boys is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht, vanaf 7 december starten de shows met de kersttoegift.

Via: maxazine