dinsdag 12 november 2013

Stand-up Revolution tour komt naar Nederland!

Op vrijdagavond 24 januari komt de Stand-up Revolution tour met Martin Moreno, Alfred Robles en Lance Patrick eenmalig naar Amsterdam. Deze geweldige line-up, bekend geworden door de gelijknamige show op Comedy Central, zal te gast zijn bij Boom Chicago, te Amsterdam. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Stand-up Revolution is in de VS een begrip onder comedyfans. In 2011 vroeg Comedy Central aan Gabriel Iglesias om zijn favoriete comedians te presenteren in een hilarische show genaamd “Stand-up Revolution”. Inmiddels is die succesvolle TV-show aan zijn derde seizoen toe. Enkele van de beste comedians uit die show hebben in de tussentijd hun krachten gebundeld en spelen met de Stand-up Revolution Tour in de VS alle zalen plat. En nu komt deze tour voor het eerst naar Nederland!

Drie comedians zullen hun opwachting maken. Ten eerste is dat Martin Moreno, die op zijn dertigste al  twee scheidingen achter de rug had en daarna comedian werd: het levert hilarische verhalen op. Met zijn laid-back stijl, eerlijke bekentenissen en goede grappen zorgt hij voor een heerlijke sfeer. Moreno reist met Gabriel Iglesias al jaren de wereld over en was tijdens de shows in Nederland een van zijn supports.

Ook Lance Patrick kun je kennen van de Fluffy Shop Tour waarmee Gabriel Iglesias Nederland aandeed vorig jaar. Waar de meeste comedians beginnen in kleine clubjes en gaandeweg grotere zalen bespelen, debuteerde Patrick voor een zaal van 2000 man. Niet voor niets, want met zijn directe grappen maakt hij snel naam in het internationale comedycircuit.

De derde comedian die tijdens de Stand-up Revolution Tour zal spelen is Alfred Robles. Met zijn positieve humor weet Robles de zaal snel voor zich te winnen. Hij was ook een van de sterren tijdens de hit show Loco Comedy Jam tijdens het Latino Laugh Festival.

Via: Maxazine