vrijdag 28 maart 2014

Optreden Guillermo Hilversum tijdens Open Dag Jeugdtheaterschool Rotterdam


Op zaterdag 5 april vindt tussen 11.00 en 16.00 uur de jaarlijkse grote open dag van de Jeugdtheaterschool Rotterdam plaats. Naast proeflessen zang, dans en spel en proeflessen peuter- en kleutertheater, kunnen bezoekers ook genieten van diverse optredens. Zo zijn er onder meer optredens van ‘De Tovenaarsleerling’ en het Hofpleinkoor, maar ook van ‘Famous’ met SpangaS-acteur Guillermo Hilversum.


Uiteraard kunnen bezoekers ook dit jaar weer op de foto in een theaterkostuum en zich laten grimeren. Nieuw dit jaar is de 12+ vleugel, speciaal ingericht voor middelbare scholieren, waar naast proeflessen ook grime workshops gegeven worden.

Inmiddels telt Hofplein Rotterdam 15 leslocaties en volgen wekelijks ruim 3.000 leerlingen in hun vrije tijd de bekende toneellessen. Voor veel jongeren is Hofplein een tweede thuis, een plek waar zij zichzelf kunnen ontplooien en hun talenten kunnen ontdekken. Voor sommigen betekende het zelfs de start van een glansrijke carrière, zoals voor Jeroen Spitzenberger, Anne-Marie Jung, Guido Spek, Noortje Herlaar, Gaite Jansen, Joey van der Velden en Guillermo Hilversum. Voor anderen biedt Hofplein ‘een rol voor het leven’, want de toneellessen kunnen je helpen meer zelfverzekerd te worden of om hierin te groeien. Maar voor iedereen geldt, je beleeft er de tijd van je leven. Want behalve spelplezier worden er vriendschappen voor het leven gesloten.

Via: Maxazine