maandag 28 april 2014

Bestseller BOY 7 komend seizoen live te zien in theaters


BOY 7 – Live on stage is gebaseerd op de bestseller BOY 7 van Mirjam Mous, één van de spannendste en meest succesvolle Nederlandse boeken voor jongeren. BOY 7 – Live on stage gaat op 18 januari 2015 in première in de Flint in Amersfoort en is daarna tot en met mei 2015 te zien in de Nederlandse theaters.
Van BOY 7 wordt op dit moment ook een bioscoopfilm gemaakt. BOY 7 gaat over een jongen die bijkomt
op een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Gelukkig vindt hij een rugzak met daarin een telefoon. Hij wil het alarmnummer bellen, maar ziet dat hij een voicemailbericht heeft. Hij hoort: ‘Wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie!’ en hij weet één ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in de rugzak gaat hij op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Stap voor stap komt hij dichterbij de verschrikkelijke waarheid.

BOY 7 – Live on stage is de spannendste voorstelling in het theater, speciaal voor iedereen vanaf 12 jaar. De voorstelling is geschreven door Marc Veerkamp, met regie en muziek van Fons Merkies. De cast van BOY 7 – Live on stage wordt in het najaar van 2014 bekend gemaakt en de kaartverkoop start in mei 2014.

Via: Maxazine