vrijdag 25 april 2014

Comedy Central presents: Stephen Merchant Live in Utrecht

 De met Emmy, BAFTA en Golden Globe onderscheiden Stephen Merchant brengt zijn allereerste stand-up comedy show naar Europa. Na uitverkochte shows in Engeland, VS, Canada en Australië staat de boomlange co-creator van ‘the Office’ en co-host van de ‘Ricky Gervais Show’ op woensdag 22 oktober in het nieuwe TivoliVredenburg in Utrecht. Kaartverkoop voor Stephen Merchant Live start op zaterdag 12 april om 10.00 uur.
De in Bristol (Engeland) geboren Stephen Merchant, de ster van HBO’s ‘Hello Ladies’ (2013), is internationaal erkend voor zijn werk met Ricky Gervais. Hij is mede-bedenker/-regisseur van onder andere ‘The Office’ (BBC) en ‘Extras’ (BBC/HBO) en is een graag en veel geziene gast in comedy shows als The Daily Show en de Graham Norton Show (Comedy Central). Merchant is bovendien te zien in verschillende komische films als ‘Hall Pass’ (2011) en ‘I Give It A Year’ (2013). Hij won drie BAFTA’s, vier British Comedy Awards, twee Golden Globes en een Emmy Award.

Stand-up succes
Eind 2011 besluit Stephen Merchant voor het eerst het podium op te klimmen met een stand-up comedy programma. Het leverde hem vele uitverkochte zalen en lovende kritieken op als “with a show this good, he deserve to stand tall” (Daily Telegraph) en “the man is hilarious” (The Times). Na vergelijkbaar succes in de Verenigde Staten, Canada en Australia begint Merchant dit najaar met zijn Europese tour. Naar verwachting zal ook hier zijn typische Britse humor enorm aanslaan.

Via: Maxazine