dinsdag 29 april 2014

Hij Gelooft in Mij te zien tot eind 2014Hij Gelooft in Mij is tot het einde van dit jaar te zien in het DeLaMar Theater, dit werd gistermiddag door Martijn Fischer bekend gemaakt bij Life4You. Hij Gelooft in Mij won vier Musicalawards, waaronder die voor beste grote musical. Martijn Fischer en Chantal Janzen blijven tot en met december 2014 het leeuwendeel van de voorstellingen de hoofdrollen spelen.Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de volksheld André Hazes. Heel Nederland herkent zich in zijn muziek, zijn levenslied werd Nederlands meest bekroonde musical. Hazes zijn bekendste nummers illustreren zijn diepe dalen en hoge toppen van succes en teloorgang. Met in de hoofdrollen Martijn Fischer, Chantal Janzen, Fabian Jansen, Peter Blok, Diederik Ebbinge, Elise Schaap, Rutger de Bekker, Doris Baaten en Hanneke Last.

Via: Maxazine

Meer hij gelooft in mij 
>> Theaterrecensie van Hij gelooft in mij