dinsdag 22 april 2014

Maandelijkse Comedy Night in Eindhoven


Boiler Room Comedy: het nieuwste stand-up comedy initiatief in Eindhoven heeft nog veel meer in petto voor 2014. Op vrijdag 2 mei om 20:30 vindt in de bovenruimte van t Ketelhuis op Strijp-S een alweer de zesde editie plaats van de maandelijkse Boiler Room Comedy Night.


Onze headliner is dit keer Vincent Geers – onder andere bekend van zijn twee avondvullende programma’s – “Onder Controle” en “Het is tijd”. De zeer getalenteerde Ruud Smulders is dit keer ook van de partij. Gaandeweg was hij in 2010 al te zien in de halve finale van Cameretten, in 2013 in de finale van de Comedy Slam en met zijn avondvullende programma’s ‘FUBAR’, ‘Bedankt Voor de Koffie’ en ’25 Jaar Ruud’. Naast stand-up comedy speelt hij veel met de cabaretgroep ‘de Blonde Jongens en Tim’.

Deze Boiler Room Comedy Night wordt gepresenteerd door de charismatische MC – Leon Mutsaers – want zonder een scherpe MC zouden we natuurlijk nergens zijn! Aanstormend talent wordt ook herkend bij ons en we bieden graag podium aan getalenteerde comedians om zichzelf te ontwikkelen en te profileren. Dit keer zullen ook Emiel van der Logt, Samir Fighil & Farbod Frappant aanwezig zijn, die alle drie op een zeer hoog niveau spelen.

Via: Maxazine