dinsdag 27 mei 2014

Begin juni: het 8é Utrechts Cabaret Festival 2014


Het Schiller Theater Place Royale organiseert van 5 t/m 7 juni 2014 de 8é editie van het Utrechts Cabaret Festival- 2014. Het Utrechtse Cabaret Festival vormt één van de hoogtepunten van het culturele seizoen in het Schiller Theater. Door een deskundige voorbereiding commissie zijn elf beginnende en/ of ervaren cabaretiers, die zich hadden ingeschreven voor de voorronden, voor de twee halve finaleronden geselecteerd.Het Utrechts Cabaret Festival vindt plaats in het historische Rijksmonument van het Schiller Theater, Minrebroederstraat 11 te Utrecht, in het hart van de Domstad en biedt plaats aan circa 132 personen. In 2013 ging de juryprijs naar Carlo Kip, Janneke Jager won de publieksprijs terwijl de Belgische Ann Helena Kenis de persoonlijkheidsprijs in de wacht sleepte.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 5 juni 20:30 uur 1é Halve Finale 8é Utrechts Cabaret Festival 2014
Deze avond kunt u genieten van 6 kandidaten: Frédérique Arnold, Lennart Blom, Claas & Koek, Ronny Robberecht, Duo Roos & Peet en Jan van Piekeren.

Vrijdag 6 juni 20:30 uur 2é Halve Finale 8é Utrechts Cabaret Festival 2014
Deze avond kunt u genieten van 5 kandidaten: Joris van de Griendt, Raymon Hofkens, Remco Kock, Mino van Nassau en Paul Schoolderman.

Zaterdag 7 juni 20:30 uur ** GRAND FINALE ** 8é Utrechts Cabaret Festival 2014
Een deskundige vakjury zal tijdens deze GRAND FINALE een keuze maken wie de winnaar van dit prestigieuze Utrechts Festival is. Het publiek gaat bepalen wie de publieksprijs krijgt terwijl door het Stichtingsbestuur van het theater een persoonlijkheidprijs ter beschikking wordt gesteld.

Via: Maxazine