vrijdag 2 mei 2014

Hoofdrol voor Wieneke Remmers in nieuwe Efteling musical

Musicalactrice Wieneke Remmers speelt vanaf september 2014 de hoofdrol in de nieuwe musicalproductie van de Efteling ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’. Wieneke vertolkt de rol van muziekjuffrouw die met haar leerlingen verdwaalt in het Sprookjesbos. Daar komen zij terecht op het grote muziekfeest en beleven zij samen met Sprookjesbosbewoners een spannend avontuur.

Wieneke Remmers speelde eerder hoofdrollen in bekende musicalproducties als ‘Hij gelooft in mij’, ‘Toon’ en ‘The Sound of Music’. Wieneke: “Voor mij is het heel speciaal om weer op de planken in het Efteling Theater te staan. Niet alleen was mijn laatste musical in de Efteling (The Sound of Music) een heel bijzondere productie om te maken, ik heb daar ook de liefde van mijn leven ontmoet. Ik heb zin om hier weer aan de slag te gaan”.

Musical
‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ is de 12e musical van Efteling Theaterproducties. De nieuwe familievoorstelling is exclusief te zien in het Efteling Theater vanaf 17 september 2014 en is geschikt voor jong en oud. Naast Wieneke Remmers en de bekende Sprookjesbosbewoners, spelen iedere voorstelling ook 14 kinderen mee.

Het verhaal
Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen een muziekjuffrouw en haar leerlingen ook nog in het Sprookjesbos en komen terecht op het muziekfeest.