zondag 8 juni 2014

Donatie Nationale-Nederlanden: 2500,- euro voor Theatergroep Mooi Weer


Carola Ticheler-Snabel van Nationale-Nederlanden, overhandigde op 5 juni een cheque van Euro 2500,- aan Theatergroep Mooi Weer uit Arnhem. Deze theatergroep, toonaangevend op het gebied van muzikale voorstellingen voor ouderen, is de maandwinnaar van de Nationale-Nederlanden Facebook actie 'Alles en iedereen verdient een mooie oude dag'. Een blij verraste artistiek leider Camiel Verhoeven en Willeke Heystee namen voorafgaand aan de voorstelling 'Op het terras' in Verpleeghuis Regina Pacis, de cheque in ontvangst.

"Nu kunnen we extra voorstellingen spelen in kleinere zorginstellingen"
Verhoeven: "Hier zijn we heel blij mee. We kunnen het bedrag besteden aan 5 extra voorstellingen in kleinere zorginstellingen in de regio Arnhem waarmee we zo'n 750 ouderen een leuke middag bezorgen". Theatergroep Mooi Weer is gespecialiseerd in eigentijds theater voor senioren op locatie. Muziek en scènes wisselen elkaar in hoog tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, de liedjes veelzijdig met meezingers, luisterliedjes en rock 'n roll. "Het is prachtig te zien hoe positief ons publiek reageert. We besteden dan ook veel aandacht aan het geluid en de verstaanbaarheid".

'Alles en iedereen verdient een mooie oude dag'
De donaties van Nationale-Nederlanden zijn onderdeel van een in 2013 gestarte campagne waarin wordt gewezen op het belang om - juist nu - na te denken over een goede oudedagsvoorziening. Daarbij zet Nationale-Nederlanden in op initiatieven en objecten die al jarenlang onlosmakelijk verbonden zijn met de uitstraling en sfeer van hun omgeving en daarmee het leven veraangenamen. Iedereen kan zijn favoriet voordragen op de facebookpagina van Nationale-Nederlanden die vervolgens elke maand uit de voorstellen het initiatief kiest dat daarbij het beste past..

Theatergroep Mooi Weer
Theatergroep Mooi Weer brengt amusement voor een publiek van senioren. Onder de noemer 'nostalgie in een moderne jas' krijgen ouderen een muzikale theatervoorstelling voorgeschoteld op de locatie naar keuze. Eigentijds gepresenteerd waarbij muziek en scènes zich in levendig tempo afwisselen. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, het liedrepertoire veelzijdig met 'meezingers', luisterliedjes, rock 'n roll en prachtige 'bijna vergeten' liedjes. Veel aandacht is er ook voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Met deskundige medewerkers, goede producten en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit is Nationale-Nederlanden al 170 jaar actief in verzekeren. Wat er ook gebeurt, Nationale-Nederlanden zet zich dagelijks in om de beste oplossingen te bieden voor haar klanten.