zondag 6 juli 2014

Philippe Geubels lookalikes gezocht


Als je Philippe Geubels bent, heb je het maar al te druk. Té druk. En het management vraagt hem dagelijks om op te komen draven. Daarom gaan Ze op zoek naar nog Philippe Geubelsen, die hem kunnen vervangen wanneer het nodig is. Word je wel eens verward met deze kale, gebrilde comedian? En ben je vrij op zaterdag 19 juli om hem meteen te vervangen?
Lookalikes: mannen (of vrouwen) die weleens verward worden met deze kale, gebrilde comedian kunnen zich zo snel mogelijk aanmelden via pers@pretpraters.be. Een eenvoudig mailtje met naam, voornaam, email-adres en een foto volstaat.

De allerbeste lookalikes vallen uiteraard in de prijzen en zijn o.a. welkom op 1 van de try-outs van Philippe op de Gentse Feesten in Vooruit tijdens hét festival van de humor: Prettige Feesten. Er wordt een publieksprijs uitgereikt voor de meeste likes én een juryprijs.

Natuurlijk heeft een ‘Philippe Geubels van den Aldi’ ook zekere verplichtingen. Al op zaterdag 19 juli hebben we immers een Geubels nodig om in te vallen voor de echte. Een winnaar van onze wedstrijd moet die namiddag en avond dus zeker vrij zijn.

Inschrijven kan t.e.m. 23u00 op zondag 13 juli 2014 via deze link. Op 15 juli 2014 worden de winnaars bekend gemaakt!

Via: Maxazine