donderdag 7 augustus 2014

Utrecht Lacht, nieuwe open mic comedynight

Na edities in o.a. Zwolle, Ede, Enschede, Hoorn, Tilburg, Arnhem en Veenendaal nu ook eindelijk in Utrecht. Een open podium voor beginnende en ervaren comedians. De eerste editie is op woensdag 24 september in Hofman Café in Utrecht met acht verschillende comedians.


Sander Oudkerk, Vanessa Jorissen, Jurg van Ginkel, Jurriaan de Jong, Felix Heezemans, Duncan MacDonald, Raymon Hofkens en Esther van der Voort komen optreden op de eerste editie van Utrecht Lacht Open Mic Comedynight op woensdag 24 september in Hofman Café!

Duik mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy met aanstormend en gevestigd talent uit binnen- en buitenland. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen 8 comedians en een MC u een geweldige avond.

Master of Ceremony (MC) is Said el Hassnaoui. Said, ook wel bekend als WestSaid is een vaste lid van de Comedy Explosion, winnaar van de Comedy Slam 2014 en organisator van meerdere comedy avonden in binnen- en buitenland. De deuren open om 20:00 en de optredens beginnen om 20:30.

Via: Maxazine