zaterdag 20 september 2014

Première nieuwe Efteling-musical een echt kinderfeest‏

Vanmiddag was de officiële première van Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest. In deze nieuwe familiemusical van de Efteling draait alles om kinderen. Zowel op als naast het toneel, stonden dan ook de kleinste gasten vooral in de spotlights vandaag. De gasten werden ontvangen door kindermedewerkers, er waren kinderjournalisten en in de voorstelling spelen maar liefst 14 kinderen mee.


Waaronder bij de première de zoon van Frans Bauer en het petekind van Roy Donders. Zij kregen, samen met alle andere acteurs, een staande ovatie van het publiek.


Gastrollen voor 600 kinderen
Efteling-directeur en theaterproducent Fons Jurgens: “Iedere voorstelling van Sprookjesboom de Musical zijn 14 kinderen te zien op het podium, waarvan 7 ‘nieuwe’ kinderen. Deze 7 kinderen spelen eenmalig mee in de voorstelling en krijgen zo de unieke kans om echt deel uit te maken van een Efteling-sprookje. Op een écht podium, in een échte musical. Het is toch prachtig om bijna 600 kinderen, zoals Fransje of Mika, blij kunnen maken.’

Voorstellingen 
‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ is de 12e musical van Efteling Theaterproducties en is geheel in eigen huis gemaakt. De interactieve familievoorstelling
is exclusief te zien in het Efteling Theater op woensdag, zaterdag en zondag tot 1 maart 2014. Meer informatie www.efteling.com/sprookjesboom.

Een uitgebreide recensie van Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest volgt!